*

Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Recent

Auteur Topic: Melding bij openen foto  (gelezen 1219 keer)

Offline JeanPierre

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 506
  • Geslacht: Man
  • Je bent nooit te oud om te leren!
Melding bij openen foto
« Gepost op: 26 juli 2017, 11:41:54 »
Hallo iedereen,

Ik (eigenlijk mijn broer) heb een (hopelijk) klein probleempje, na het downloaden van afbeeldingen via Wetransfer, en hij wil een foto openen krijgt hij het bijgevoegde

schermpje te zien, op zich geen probleem dacht ik het vinkje weg en klaar is kees, maar neen hij moet dat met elke foto doen.

Ik heb al geprobeerd met de beveiliging lager te zetten maar dat hielp ook niet.

En als ik foto's download via Wetransfer heb ik dat niet, beiden met Windows 10.

Met dank bij voorbaat.
Grts,
Jean-Pierre.
Windows 10 Pro 64X, NL, EP43-DS3L Gigabyte Techgy Co., Ltd., Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 MHz, GeForce 9600 GT, Realtek High Definition Audio, HDD:500Gb + 1Tb + 1Tb, C:\, NTFS, 8 Gb RAM,  LITE-ON, DVDRW SHW-16H5S + 2x LG, HL-DT-ST DVD RAM GH22LS30, IE10, Avast A-virus

Offline SoftAid

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 16.366
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: Melding bij openen foto
« Reactie #1 Gepost op: 26 juli 2017, 11:58:01 »
Dag Jean-Pierre,

Ik vermoed dat dit eerder een te hoge beveiliging is bij de Windows Firewall...

Probeer eens met uitgeschakelde Firewall, of probeer de settings van beide PC's hetzelfde te zetten.

:) SoftAid :)             
Vul je systeemgegevens in: (Klik hier!)

GIGABYTE P67A-UD4-B3 - Intel(R)Core(TM) i7-2600 CPU@3.4GHz
Kingston - 8 GB 1333MHz DDR3 Non-ECC DIMM
EVGA GeForce GTS450 1GB
1- KINGSTON V300 SSD 240 GB 
2- OCZ Vertex III  SATA SSD 3 120 GB
3- WDC SATA 1TB
4- Externe 2TB
2 x SM2443BW/24" LCD 1920X1200 DV
Win 7 PRO SP1 64-bit NL
Office 2007 + 2003 NL SP3   WLM   Chrome
AVAST

Offline JeanPierre

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 506
  • Geslacht: Man
  • Je bent nooit te oud om te leren!
Re: Melding bij openen foto
« Reactie #2 Gepost op: 03 augustus 2017, 20:52:47 »
Beste mensen,

Ik ben nu bij mijn broer en ben moe-gezocht naar één of andere oplossing voor het beveiligingsprobleem, zelfs de Firewall uitgeschakeld, zonder soelaas.  :(

Als iemand nog iets weet dat ik eventueel kan proberen terwijl ik hier ben......  :help:

Met dank,
JP.
Windows 10 Pro 64X, NL, EP43-DS3L Gigabyte Techgy Co., Ltd., Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 MHz, GeForce 9600 GT, Realtek High Definition Audio, HDD:500Gb + 1Tb + 1Tb, C:\, NTFS, 8 Gb RAM,  LITE-ON, DVDRW SHW-16H5S + 2x LG, HL-DT-ST DVD RAM GH22LS30, IE10, Avast A-virus

Offline SoftAid

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 16.366
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: Melding bij openen foto
« Reactie #3 Gepost op: 03 augustus 2017, 20:57:35 »
Hallo Jean-Pierre,

wat is die H:/ - partitie?

:) SoftAid :)             
Vul je systeemgegevens in: (Klik hier!)

GIGABYTE P67A-UD4-B3 - Intel(R)Core(TM) i7-2600 CPU@3.4GHz
Kingston - 8 GB 1333MHz DDR3 Non-ECC DIMM
EVGA GeForce GTS450 1GB
1- KINGSTON V300 SSD 240 GB 
2- OCZ Vertex III  SATA SSD 3 120 GB
3- WDC SATA 1TB
4- Externe 2TB
2 x SM2443BW/24" LCD 1920X1200 DV
Win 7 PRO SP1 64-bit NL
Office 2007 + 2003 NL SP3   WLM   Chrome
AVAST

Offline JeanPierre

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 506
  • Geslacht: Man
  • Je bent nooit te oud om te leren!
Re: Melding bij openen foto
« Reactie #4 Gepost op: 03 augustus 2017, 21:21:21 »
Ja SoftAid, dat is gewoon een partitie waar in een bepaalde map en submaps zijn foto's staan.
Windows 10 Pro 64X, NL, EP43-DS3L Gigabyte Techgy Co., Ltd., Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 MHz, GeForce 9600 GT, Realtek High Definition Audio, HDD:500Gb + 1Tb + 1Tb, C:\, NTFS, 8 Gb RAM,  LITE-ON, DVDRW SHW-16H5S + 2x LG, HL-DT-ST DVD RAM GH22LS30, IE10, Avast A-virus

Offline SoftAid

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 16.366
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: Melding bij openen foto
« Reactie #5 Gepost op: 03 augustus 2017, 21:40:30 »
JP,

verplaaats die map met foto's eens naar de map "Mijn Afbeeldingen".
Daar heb je als administrator meer rechten op de inhoud..

:) SoftAid :)             
Vul je systeemgegevens in: (Klik hier!)

GIGABYTE P67A-UD4-B3 - Intel(R)Core(TM) i7-2600 CPU@3.4GHz
Kingston - 8 GB 1333MHz DDR3 Non-ECC DIMM
EVGA GeForce GTS450 1GB
1- KINGSTON V300 SSD 240 GB 
2- OCZ Vertex III  SATA SSD 3 120 GB
3- WDC SATA 1TB
4- Externe 2TB
2 x SM2443BW/24" LCD 1920X1200 DV
Win 7 PRO SP1 64-bit NL
Office 2007 + 2003 NL SP3   WLM   Chrome
AVAST

Offline JeanPierre

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 506
  • Geslacht: Man
  • Je bent nooit te oud om te leren!
Re: Melding bij openen foto
« Reactie #6 Gepost op: 03 augustus 2017, 22:05:51 »
Dat hebben we nu gedaan, maar wordt er eigenlijk niet wijzer van, nog wat instellingen geprobeerd maar nopes....

Toch bedankt hoor.

JP.
Windows 10 Pro 64X, NL, EP43-DS3L Gigabyte Techgy Co., Ltd., Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 MHz, GeForce 9600 GT, Realtek High Definition Audio, HDD:500Gb + 1Tb + 1Tb, C:\, NTFS, 8 Gb RAM,  LITE-ON, DVDRW SHW-16H5S + 2x LG, HL-DT-ST DVD RAM GH22LS30, IE10, Avast A-virus

 


www.combell.com