*

Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Recent

Auteur Topic: Kan AVG virusscanner niet verwijderen  (gelezen 1158 keer)

Offline jeedeetje

  • Nieuw lid
  • Berichten: 1
  • Geslacht: Vrouw
  • Oplossing.be
Kan AVG virusscanner niet verwijderen
« Gepost op: 03 oktober 2016, 16:29:02 »
Hallo, Vroeger nooit problemen gehad met ACG maar ik krijg de virusscanner maar niet verwijderd van mijn computer !!! Ik moest om één of andere reden AVG updaten en kreeg een 90 dagen gratis gebruik van de nieuwste versie. Nog ruim voor de afgelopen periode wilde ik AVG verwijderen omdat de periode op zijn einde liep en ik geen betalende formule wou.
Grote fout blijkbaar want sindsdien duurt het wel iedere keer een minuut eer ik op gelijk welke pagina geraak, behoorlijk ambetant en tijdrovend om nu te computeren : dus één minuut nadat je in Google een item typt geraak je op de pagina, één minuut om op FB te geraken enz ...
Eens ik op een pagina geraak kan ik gewoon verder.
Snel even iets opzoeken kan ik niet!
Al meerdere keren geprobeerd om Via Configuratiescherm, Programma's en onderdelen AVG te verwijderen maar juist voor het einde, na ongeveer 10 min, krijg ik de mededeling Deinstallatie mislukt.
Ik zie wel dat je van AVG een programma kunt downloaden om AVG gratis virusscanner te verwijderen maar dit vertrouw ik niet : eerst moet je iets van hun installeren om iets te kunnen verwijderen ???
Wat kan ik doen en zijn er nog mensen die dit voorhadden?

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.043
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: Kan AVG virusscanner niet verwijderen
« Reactie #1 Gepost op: 03 oktober 2016, 16:46:47 »
Hallo jeedeetje,

welkom op Oplossing.be  :)

Ik had net hetzelfde probleem als jij. Het is inderdaad lastig om AVG te verwijderen.

Best gebruik je de tool RevoUninstaller30 dagen Trial v. 3.1.6  (download) of de Free v.2.0.1 (Download).

Kies in RevoUninstaller steeds de hoogste graad van verwijderen (Advanced) en laat alle geselecteerde onderdelen verwijderen.

Verwijder daarna nog handmatig alle bestanden (eerst) en mappen van AVG.
Download CCleaner van www.piriform.com en in het tabblad Register laat je zoeken op fouten, die dan ook verwijderd. Doe dit opnieuw tot er geen fouten meer worden gevonden.

Als je problemen hebt om bestanden te verwijderen, start de PC dan op in Veilige modus. Dit help soms, maar niet voor alles.

Succes,

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag op meerdere fora beantwoord.

 


www.combell.com