*

Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Recent

Auteur Topic: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10  (gelezen 405 keer)

Offline daywalker

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 145
  • Geslacht: Man
  • www.oplossing.be for president !!!
    • call of duty clan
Hallo,

Ik heb eindelijk een nieuwe pc gekocht.

Ik vroeg me eigenlijk af of het mogelijk is om de microsoft office pro 2007 met licentiesleutel te hergebruiken.
Kan ik ergens microsoft office downloaden en die licentie nog gebruiken of moet ik gewoon alles nieuw aankopen?
Windows XP Home SP3 NLD 32 bit
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3100
M3N78 PRO
NVIDIA GeForce GT 630 2048MB 1280 x 1024
NVIDIA High Definition Audio
Nr: 1 Model: Maxtor 6L160P0
 Nr: 2 Model: Maxtor 6Y080P0
C:\ NTFS 152,66GB 101,02GB 3.583MB

Offline SoftAid

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 16.460
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10
« Reactie #1 Gepost op: 23 oktober 2017, 17:00:30 »
Hallo Daywalker,

Je moet een licentie hebben die aangekocht is. Een OEM-versie heeft ook een licentie-code, deze heeft de opmaak: xxxxx-OEM-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Een gekochte licentie heeft de opmaak xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

Als je een gekochte licentie hebt, dan kan je Office opnieuw installeren op je nieuwe PC.

Je kan het programma HIER downloaden.

Mocht de download echt niet lukken, dan wil ik je het bestand wel op een downloadsite zetten.

:) SoftAid :)             
Vul je systeemgegevens in: (Klik hier!)

GIGABYTE P67A-UD4-B3 - Intel(R)Core(TM) i7-2600 CPU@3.4GHz
Kingston - 8 GB 1333MHz DDR3 Non-ECC DIMM
EVGA GeForce GTS450 1GB
1- KINGSTON V300 SSD 240 GB 
2- OCZ Vertex III  SATA SSD 3 120 GB
3- WDC SATA 1TB
4- Externe 2TB
2 x SM2443BW/24" LCD 1920X1200 DV
Win 7 PRO SP1 64-bit NL
Office 2007 + 2003 NL SP3   WLM   Chrome
AVAST

Offline daywalker

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 145
  • Geslacht: Man
  • www.oplossing.be for president !!!
    • call of duty clan
Re: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10
« Reactie #2 Gepost op: 23 oktober 2017, 17:08:25 »
bedankt voor de snelle respons, ik probeer het binnenkort
Windows XP Home SP3 NLD 32 bit
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3100
M3N78 PRO
NVIDIA GeForce GT 630 2048MB 1280 x 1024
NVIDIA High Definition Audio
Nr: 1 Model: Maxtor 6L160P0
 Nr: 2 Model: Maxtor 6Y080P0
C:\ NTFS 152,66GB 101,02GB 3.583MB

Offline lco

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 149
Re: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10
« Reactie #3 Gepost op: 24 oktober 2017, 01:36:39 »
Daywalker
ik heb de mijne al op verschillende pc's geinstalleerd zonder problemen.


              mvg,Luc

Offline daywalker

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 145
  • Geslacht: Man
  • www.oplossing.be for president !!!
    • call of duty clan
Re: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10
« Reactie #4 Gepost op: 20 november 2017, 14:38:20 »
krijg melding dat het pakket geen gevolgen heeft voor de geinstalleerde software op mijn systeem en daarna gebeurt er niets.
Windows XP Home SP3 NLD 32 bit
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3100
M3N78 PRO
NVIDIA GeForce GT 630 2048MB 1280 x 1024
NVIDIA High Definition Audio
Nr: 1 Model: Maxtor 6L160P0
 Nr: 2 Model: Maxtor 6Y080P0
C:\ NTFS 152,66GB 101,02GB 3.583MB

Offline SoftAid

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 16.460
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10
« Reactie #5 Gepost op: 20 november 2017, 16:16:53 »
daywalker, kan je een screenprint maken van de melding, en deze aanhangen.

Kan je ook vermelden wanneer precies de melding verschijnt. Wat kan je doen en tot hoever?

Je hebt geen gratis Office 365 op de nieuwe PC staan?

:) SoftAid :)             




Vul je systeemgegevens in: (Klik hier!)

GIGABYTE P67A-UD4-B3 - Intel(R)Core(TM) i7-2600 CPU@3.4GHz
Kingston - 8 GB 1333MHz DDR3 Non-ECC DIMM
EVGA GeForce GTS450 1GB
1- KINGSTON V300 SSD 240 GB 
2- OCZ Vertex III  SATA SSD 3 120 GB
3- WDC SATA 1TB
4- Externe 2TB
2 x SM2443BW/24" LCD 1920X1200 DV
Win 7 PRO SP1 64-bit NL
Office 2007 + 2003 NL SP3   WLM   Chrome
AVAST

Offline daywalker

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 145
  • Geslacht: Man
  • www.oplossing.be for president !!!
    • call of duty clan
Re: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10
« Reactie #6 Gepost op: 20 november 2017, 17:10:24 »
hallo,

geen gratis versie staan op de pc. na akkoord licentievoorwaarden krijg ik die melding. waarschijnlijk omdat er niets aan te passen valt omdat er nog niets opstond.
Is wel ambetant als je dat programma niet hebt op nieuwe pc.
Windows XP Home SP3 NLD 32 bit
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3100
M3N78 PRO
NVIDIA GeForce GT 630 2048MB 1280 x 1024
NVIDIA High Definition Audio
Nr: 1 Model: Maxtor 6L160P0
 Nr: 2 Model: Maxtor 6Y080P0
C:\ NTFS 152,66GB 101,02GB 3.583MB

Offline SoftAid

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 16.460
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: bestaande office pro 2007 met licentie overzetten naar nieuwe pc win 10
« Reactie #7 Gepost op: 20 november 2017, 18:44:53 »
Daywalker,

als er geen Office op je PC staat, dan moet je de installatie (na de vraag voor een geldige licentie) toch kunnen uitvoeren... volgens mij. Ik heb het toch zo gedaan op mijn nieuwe laptop MET Office 365 er op, en toch kon ik Office 2007 apart installeren.
Ook anderen hebben dit al uitgevoerd.
Kan je me via Personal Message (of via mail: SoftAid@oplossing.be) eens het licentienummer doorsturen, dan kan ik het controleren.

:) SoftAid :)             

Vul je systeemgegevens in: (Klik hier!)

GIGABYTE P67A-UD4-B3 - Intel(R)Core(TM) i7-2600 CPU@3.4GHz
Kingston - 8 GB 1333MHz DDR3 Non-ECC DIMM
EVGA GeForce GTS450 1GB
1- KINGSTON V300 SSD 240 GB 
2- OCZ Vertex III  SATA SSD 3 120 GB
3- WDC SATA 1TB
4- Externe 2TB
2 x SM2443BW/24" LCD 1920X1200 DV
Win 7 PRO SP1 64-bit NL
Office 2007 + 2003 NL SP3   WLM   Chrome
AVAST

 


www.combell.com