*

Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Recent

Auteur Topic: stellarium  (gelezen 1717 keer)

Offline romodeg

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 292
  • Geslacht: Man
  • De Oplossing!
stellarium
« Gepost op: 09 januari 2017, 09:07:14 »
OP mijn desktop dell dimension 9100 – windows 7- wil ik stellarium downloaden. Het gaat niet. Ik krijg de boodschap : stellarium is a free open source planetarium werkt niet meer. Er wordt naar meer informatie over het probleem verzameld, dit kan enkele minuten .  Het moeten lange minuten zijn want ik krijg geen boodschap. Kan er iemand aub me helpen om stellarium toch op de pc te krijgen. Alvast bedankt.
romodeg
windows 7 home premium 64 bits
office prof plus 2007

Offline Stegisoft

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.850
  • Geslacht: Man
Re: stellarium
« Reactie #1 Gepost op: 09 januari 2017, 13:00:02 »
Beste romodeg,

Als stellarium eerder wel werkte zou ik herstelpunt terug zetten van voor de probleem.
Is dat zo anders zal ik eens installeren.

Groetjes

Stegisoft
Windows 10 64 bits
Intel Core i7 5820K @ 3.30GHz
16,0GB Dual-Kanaal Onbekend @ 1197MHz
EVGA INTERNATIONAL CO.LTD 131-HE-E095
NVIDIA GeForce GTX 960
238GB NVMe Samsung SSD 950 (M2 SSD)
Samsung SSD 850 PRO 512GB - Samsung SSD 850 EVO 500GB
ASUS BC-12D2HT (Blu-ray - DVD-RW)
ASUS Essence STX II Audio Device
Waterkoeling Corsair Hydro Series H100i V2

Offline romodeg

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 292
  • Geslacht: Man
  • De Oplossing!
Re: stellarium
« Reactie #2 Gepost op: 09 januari 2017, 14:32:35 »
Ik heb op mijn desktop windows 7 opnieuw moet installeren. Alle programma’s erop gezet maar met Stellarium lukte het niet. Graag als je het voor  mij zou willen doen. Alvast bedankt
romodeg
windows 7 home premium 64 bits
office prof plus 2007

Offline Stegisoft

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.850
  • Geslacht: Man
Re: stellarium
« Reactie #3 Gepost op: 09 januari 2017, 15:57:59 »
Beste romodeg,

Voor ik zal installeren wou ik vragen of je de laatste versie had gedownload?
Bovenaan ziet je Windows 32 of 64 bits
Klik daarop en dan gewoon wachten tot de download start. (dus nergens anders klikken)

Groetjes

Stegisoft
Windows 10 64 bits
Intel Core i7 5820K @ 3.30GHz
16,0GB Dual-Kanaal Onbekend @ 1197MHz
EVGA INTERNATIONAL CO.LTD 131-HE-E095
NVIDIA GeForce GTX 960
238GB NVMe Samsung SSD 950 (M2 SSD)
Samsung SSD 850 PRO 512GB - Samsung SSD 850 EVO 500GB
ASUS BC-12D2HT (Blu-ray - DVD-RW)
ASUS Essence STX II Audio Device
Waterkoeling Corsair Hydro Series H100i V2

Offline romodeg

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 292
  • Geslacht: Man
  • De Oplossing!
Re: stellarium
« Reactie #4 Gepost op: 09 januari 2017, 18:39:52 »
ik heb windows  7 home premium 64 bit
romodeg
windows 7 home premium 64 bits
office prof plus 2007

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 16.821
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: stellarium
« Reactie #5 Gepost op: 10 januari 2017, 00:11:36 »
Hallo romodeg,

de download is 166 Mb groot, en laad langzaam op (van sourceForge.net).
Je moet zoals Stegisoft zegt geduld hebben, het kan ook helpen om alle andere programma's te sluiten.

Eventueel schakel je even je virusscanner uit tot de download voltooid is.

 :) SoftAid  :)
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag op meerdere fora beantwoord.

Offline romodeg

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 292
  • Geslacht: Man
  • De Oplossing!
Re: stellarium
« Reactie #6 Gepost op: 12 januari 2017, 16:27:56 »
Softaid,
Inderdaad men moet geduld hebben maar dat had ik op dat  moment niet.  Ik heb dan ook de virusscanner uitgeschakeld. Alles is ok
Bedankt
romodeg

windows 7 home premium 64 bits
office prof plus 2007

 


www.combell.com