*

Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Recent

Auteur Topic: Etiketten maken  (gelezen 2372 keer)

Offline baloe

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 225
  • Geslacht: Man
  • niemand is perfect ik ben niemand
Etiketten maken
« Gepost op: 20 december 2017, 17:29:32 »
Ik werk met Windows 10 . Als ik etiketten wil maken en ik open het kader om de afmetingen op te geven komt er steeds een melding  , De waarde moet liggen tussen 1 en 31 of 23930 . Hoe kan ik dat oplossen aub .
Vista-Home edition 500Gb harde schijf . 8 Mb cache .3072 Mb DDR 2 . SDRAM-667 MHz 64 Bits NVIDIA GEFORCE 8600 GT

Offline dizzl

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 2.228
  • I've Upped my standards,now,up yours!
Re: Etiketten maken
« Reactie #1 Gepost op: 20 december 2017, 17:51:26 »
Waarschijnlijk geef je een decimale waarde op?
Waar je een punt hebt, moet een komma staan (het kan ook omgekeerd het geval zijn)
Systeem  : Intel Core i5-4440 3.1Ghz, 3.1GHz 16Giga Ram 64Bits
Software : Windows 10 professional, Avira, Office 2016 Professional

Offline baloe

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 225
  • Geslacht: Man
  • niemand is perfect ik ben niemand
Re: Etiketten maken
« Reactie #2 Gepost op: 21 december 2017, 17:18:44 »
Nee Dizzl , als het kader opengaat om de instellingen met een pijltje naar omhoog te regelen verschijnt het kadertje met de volgende tekst De waarde moet liggen tussen 1 en 31 en soms inplaats van 31 ,het volgende12345 etcetera .Grt.
Vista-Home edition 500Gb harde schijf . 8 Mb cache .3072 Mb DDR 2 . SDRAM-667 MHz 64 Bits NVIDIA GEFORCE 8600 GT

Offline dizzl

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 2.228
  • I've Upped my standards,now,up yours!
Re: Etiketten maken
« Reactie #3 Gepost op: 22 december 2017, 07:18:18 »
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/921541/how-to-troubleshoot-problems-that-occur-when-you-start-or-use-word

Daar vind je een fix downloaden en laten runnen.
hopelijk helpt dit voor jou.

Wel OS en welke versie van Word gebruik je?
Systeem  : Intel Core i5-4440 3.1Ghz, 3.1GHz 16Giga Ram 64Bits
Software : Windows 10 professional, Avira, Office 2016 Professional

Offline alfa

  • Lid
  • *
  • Berichten: 59
  • Oplossing.be
Re: Etiketten maken
« Reactie #4 Gepost op: 26 december 2017, 13:41:08 »
@baloe,
zelfde vraag als dizzl: met welke versie van Word werk je.
In Word 2010 kun je etiketten maken door in het menu van Word te kiezen:
Verzendlijsten - Afrduk samenvoegen starten --> Etiketten.
Daarna kun je een bestaand formaat voor A4-papier kiezen of een eigen formaat.
Als je dat laatste wil (een eigen formaat) klik dan op Nieuw. Het vervolg wijst zich dan, min of meer, vanzelf.

Gelieve uw systeemgegevens in te vullen. Klik HIER voor meer informatie.

Offline baloe

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 225
  • Geslacht: Man
  • niemand is perfect ik ben niemand
Re: Etiketten maken
« Reactie #5 Gepost op: 26 december 2017, 17:24:29 »
Oke bedank om te reageren en aan allen die hebben gereageerd bedankt heb gedaan wat je geschreven hebt en alles oke . \/
Vista-Home edition 500Gb harde schijf . 8 Mb cache .3072 Mb DDR 2 . SDRAM-667 MHz 64 Bits NVIDIA GEFORCE 8600 GT

 


www.combell.com