Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Hulp bij posten

Recent

Auteur Topic: Registratie PC-Helpforum  (gelezen 2813 keer)

Offline ShadyAngel

  • Lid
  • *
  • Berichten: 80
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Registratie PC-Helpforum
« Reactie #15 Gepost op: 12 augustus 2018, 22:02:33 »
Hallo, goedenavond
Ik zit nu weer even aan mijn pc. Was tv aan 't kijken via mijn pc (kodi).
Ik ga morgen de Icy Box IB-RD3640SU3 halen bij Alternate, die was voorradig. Mijn vriend is tevreden mee, dus ik ook waarschijnlijk. Ik kies wel de RAID uitvoering want die kost niet veel meer. Momenteel heb ik RAID nog niet nodig maar wie weet in de toekomst. Momenteel heb ik in mijn pc zes schijven (2 SSD's en 4 HDD (2 voor data en 2 voor interne backup en binnenkort ook nog de externe backup (Ik heb met de laatste Windows 10 (1803) veel problemen gehad - zonder die backup was alles weg geweest, nu had ik 15 minuten mijn syteem terug draaiend.
Wat bedoel je met de "R"? Als je de gebruikersnaam bedoelt die kan ik zelf niet kiezen bij PC-helpforum omdat ik nu alleen kan inloggen via facebook en daar staat mijn echte naam in. Ik gebruik op forums altijd ShadyAngel als gebruikersnaam (zo noemen mijn 2 perzische poezen, Shady en Angel).
Bij het zoeken naar een oplossing voor het pc-helpforum kwam ik hier terecht en zag ik een paar namen van pc-helpforum leden (zoals Kapa en Stegisoft) maar daar heb ik nog niets van gehoord. Ik heb wel al een paar mailtjes willen sturen maar daar kwam die nukkige capcha weer de boel dwarsbomen.
Groetjes.
Windows 10 Pro, 64 bit
Intel i7-6900K, Gygabite GA X99 Gaming 5P
64 Gb DDR4 RAM
Kingston SSD 500Gb, 1 Tb - Seagate Barracuda 3 Tb x4
LG- BL
nVidia GTX 1080 x2
Soundblaster Z

 


www.combell.com