Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Hulp bij posten

Recent

Auteur Topic: afbeelding plaatsen op macroknop  (gelezen 3089 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 289
  • Geslacht: Man
afbeelding plaatsen op macroknop
« Gepost op: 11 juni 2019, 09:30:31 »
Hallo,

Ik zou een afbeelding op mijn macroknop willen plaatsen,hoe krijg ik dat voor mekaar ::)
ps:in bijlage de file met de macroknop in office 2007


     mvg,lco
Windows 8.1 Home   NLD 64bit
Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20GHz 800
H81H3-EM2
NVIDIA GeForce GTX 750 1024MB 1920 x 1080
NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
Nr: 1 Model: Generic- Multi-Card USB Device
Nr: 2 Model: ST1000DM003-1ER162
C:\ NTFS 869,36GB 771,66GB 4 049MB
AV: Bullguard Antivirus ge´nstalleerd
FW: Windows Firewal Enabled: True

Offline emields

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 121
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #1 Gepost op: 11 juni 2019, 09:49:54 »
en waar staat de afbeelding?

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 289
  • Geslacht: Man
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #2 Gepost op: 11 juni 2019, 09:55:32 »
emields,
Goede vraag,SORRY

ik zou een icoontje van het internet willen plaatsen maar krijg het niet voor mekaar,te weinig kennis daarvoor :-[
ps;ik zou in verschillende files dit willen toepassen,dus hoe krijg ik een willekeurig icoon/afbeelding op de macroknoppen;
Moet dit via een code of is er een andere mogelijkheid (van vba ken ik te weinig om dit klaar te krijgen).
in bijlage een voorbeeld, hoe heeft men hier het icoontje geplaatst


   mvg,lco
« Laatst bewerkt op: 11 juni 2019, 10:01:40 door lco »
Windows 8.1 Home   NLD 64bit
Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20GHz 800
H81H3-EM2
NVIDIA GeForce GTX 750 1024MB 1920 x 1080
NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
Nr: 1 Model: Generic- Multi-Card USB Device
Nr: 2 Model: ST1000DM003-1ER162
C:\ NTFS 869,36GB 771,66GB 4 049MB
AV: Bullguard Antivirus ge´nstalleerd
FW: Windows Firewal Enabled: True

Offline pitufo

  • Excel-Expert
  • Oplosser
  • *****
  • Berichten: 912
  • Geslacht: Man
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #3 Gepost op: 11 juni 2019, 12:40:40 »
Neen hoor, Luc, daar heb je geen vba voor nodig.
Klik in tab 'Ontwikkelaars' bij 'Besturingselementen' op 'Ontwerpmodus' (eventueel eerst beveiliging blad opheffen).
Klik dan op 'Eigenschappen' en kies betreffende opdrachtknop bovenaan in nieuw geopend venster.
Als je daaronder op 'Picture' klikt zie je rechts 3 puntjes. Daarop klikken geeft je de mogelijkheid een afbeelding te kiezen.

Groeten,
pitufo
"De computer doet wel degelijk wat je hem vraagt,
 maar NIET wat je DENKT dat je hem vraagt"

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 289
  • Geslacht: Man
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #4 Gepost op: 11 juni 2019, 12:52:24 »
Pitufo,

ik had dit reeds geprobeerd en nu is de vraag kan ik via deze weg ook afbeeldingen van het net halen (dit vind ik niet)
ps:zie bijlage

   mvg,lco
Windows 8.1 Home   NLD 64bit
Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20GHz 800
H81H3-EM2
NVIDIA GeForce GTX 750 1024MB 1920 x 1080
NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
Nr: 1 Model: Generic- Multi-Card USB Device
Nr: 2 Model: ST1000DM003-1ER162
C:\ NTFS 869,36GB 771,66GB 4 049MB
AV: Bullguard Antivirus ge´nstalleerd
FW: Windows Firewal Enabled: True

Offline emields

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 121
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #5 Gepost op: 12 juni 2019, 00:07:20 »
Die zal je dan eerst van het net moeten halen en opslaan op uw harde schijf.

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 289
  • Geslacht: Man
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #6 Gepost op: 12 juni 2019, 10:11:27 »
emields,

bedankt voor de reactie,ga er mee aan de slag


     mvg,lco
Windows 8.1 Home   NLD 64bit
Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20GHz 800
H81H3-EM2
NVIDIA GeForce GTX 750 1024MB 1920 x 1080
NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
Nr: 1 Model: Generic- Multi-Card USB Device
Nr: 2 Model: ST1000DM003-1ER162
C:\ NTFS 869,36GB 771,66GB 4 049MB
AV: Bullguard Antivirus ge´nstalleerd
FW: Windows Firewal Enabled: True

Offline Dotchiejack

  • Excel-Expert
  • Ervaren lid
  • *****
  • Berichten: 391
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #7 Gepost op: 12 juni 2019, 12:29:41 »
Hier heel veel plaatjes.
http://www.iconarchive.com/
In het engels zoeken. als voorbeeld,  je hebt een plaatje van een vrachtwagen nodig,dan zoeken naar truck.
Groet, Philiep

Facebook is als gearresteerd worden: alles wat je zegt kan en zal tegen je gebruikt worden...
Soms merken mensen de dingen die we voor hen doen niet op, tot we er mee stoppen.

Offline pitufo

  • Excel-Expert
  • Oplosser
  • *****
  • Berichten: 912
  • Geslacht: Man
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #8 Gepost op: 12 juni 2019, 12:45:38 »
Gewoon nog voor de volledigheid : eens de afbeeldingen gekoppeld zijn aan je commandbuttons moet je ze niet langer (maar je mag wÚl) behouden op je pc.

Groeten,
pitufo
"De computer doet wel degelijk wat je hem vraagt,
 maar NIET wat je DENKT dat je hem vraagt"

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 289
  • Geslacht: Man
Re: afbeelding plaatsen op macroknop
« Reactie #9 Gepost op: 13 juni 2019, 19:08:30 »
Dotchiejack,Pitufo,

bedankt voor de reacties ,ben er volop mee bezig


    mvg,lco
Windows 8.1 Home   NLD 64bit
Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20GHz 800
H81H3-EM2
NVIDIA GeForce GTX 750 1024MB 1920 x 1080
NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
Nr: 1 Model: Generic- Multi-Card USB Device
Nr: 2 Model: ST1000DM003-1ER162
C:\ NTFS 869,36GB 771,66GB 4 049MB
AV: Bullguard Antivirus ge´nstalleerd
FW: Windows Firewal Enabled: True

 


www.combell.com