Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: Dartsbord kopieren naar cricket blad  (gelezen 179 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline frimout

  • Lid
  • *
  • Berichten: 51
  • Oplossing.be
Dartsbord kopieren naar cricket blad
« Gepost op: 21 november 2021, 18:16:37 »
Hallo, ik ben een beetje aan het knutselen geweest met verschillende excel bestandjes om mijn darts en cricket scorebestand samen te stellen. Nu heb ik een vraagje, is het eventueel ook mogelijk om het dartsbord van het scoreblad te implementeren in het werkblad van cricket? Wie voelt zich geroepen? Alvast bedankt voor jullie input
Windows 7 Ultimate Unknow NLD
Genuine Intel(R) CPU           T2300  @ 1.66GHz 1667
WIM2120
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 0MB 1280 x 800

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.362
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Dartsbord kopieren naar cricket blad
« Reactie #1 Gepost op: 22 november 2021, 08:15:31 »
dag,
als dit Uw bedoeling is : ga naar boven naar de rubbon , klik op "controleren" , "beveiliging opheffen"..
klik rechts op het dartsbord , kopiëren , ga naar het werkblad "Cricket2" naar de goede plaats en rechts klikken en "plakken"..
daarna eventueel de beveiliging terug opzetten.
Mvg,
Arnold.
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline frimout

  • Lid
  • *
  • Berichten: 51
  • Oplossing.be
Re: Dartsbord kopieren naar cricket blad
« Reactie #2 Gepost op: 22 november 2021, 08:30:02 »
Dag Arnold, ja dat kan ik maar het zou ook moeten werken zoals in het scoreblad en daarvoor ken ik er te weinig van. Toch bedankt om mee te denken.
Windows 7 Ultimate Unknow NLD
Genuine Intel(R) CPU           T2300  @ 1.66GHz 1667
WIM2120
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 0MB 1280 x 800

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.362
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Dartsbord kopieren naar cricket blad
« Reactie #3 Gepost op: 22 november 2021, 09:12:06 »
dag,
wat is eigenlijk de bedoeling ervan ? ik begrijp het niet goed waarom dat je dat dartsbord op het blad Cricket2 wilt hebben , daarmee verberg je toch zaken op dat werkblad ?
of wil je alles op één werkblad zetten ?
graag beetje meer uitleg wat de bedoeling is ?
Mvg,
Arnold.
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline frimout

  • Lid
  • *
  • Berichten: 51
  • Oplossing.be
Re: Dartsbord kopieren naar cricket blad
« Reactie #4 Gepost op: 22 november 2021, 13:16:49 »
Dag Arnold, ik denk dat het waarschijnlijk niet te verwezenlijken zal zijn.
Ik wil het dartsbord op de cricketpagina zodat ik de worpen kan aanklikken zoals op het werkblad scoreblad en dat deze dan ingevuld worden in de daartoe bestemde velden per speler maar ik denk dat ik het zo ga houden en gewoon de scores intypen. Toch bedankt voor de reacties
Windows 7 Ultimate Unknow NLD
Genuine Intel(R) CPU           T2300  @ 1.66GHz 1667
WIM2120
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 0MB 1280 x 800

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.362
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Dartsbord kopieren naar cricket blad
« Reactie #5 Gepost op: 22 november 2021, 13:47:32 »
hey , ik heb eens dat dartbord gekopieerd naar het werkblad "Cricket2" en als ik daar 3 maal op aanklikte kreeg ik de vraag of de score klopte en werden de punten toch mooi ingevuld op het werkblad "scoreblad" kijk maar eens naar de resultaten ?
Mvg,
Arnold.
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline frimout

  • Lid
  • *
  • Berichten: 51
  • Oplossing.be
Re: Dartsbord kopieren naar cricket blad
« Reactie #6 Gepost op: 22 november 2021, 14:14:05 »
Ja hoor Arnold, maar ik wil de score ingevuld zien op het werkblad cricket en ook per speler en... En dat gaat zeker mijn petje te boven :help: :help: :help:
Windows 7 Ultimate Unknow NLD
Genuine Intel(R) CPU           T2300  @ 1.66GHz 1667
WIM2120
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 0MB 1280 x 800

 


www.combell.com