Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: foutmelding world of warplanes  (gelezen 5383 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ricardo

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • shit happens
foutmelding world of warplanes
« Gepost op: 08 april 2020, 18:13:32 »
hello iedereen

ikheb het spel "world of warplanes" geďnstalleerd maar als ik het wil spelen krijg ik de meldigng dat "d3dx9_43.dll" niet gevonden wordt
ikheb windows geupdate drictx terug geďnstalleerd maar dan krijg ik de melding dat er een systeemfout is en dat ik moet kijken in DXError.log en directx.log in windows maar die plaatsen vind ik niet terug
wat kan ik hier doen?

grtz

ricardo
windows 10 home 64Bit- intel core i5-4570 3.2 gb - HD 1Tb intern+ SSD120 Ggb intern - 8 GB DDRam - Radeon ATI HD 6670   -  10/100MBIT LAN - 10 USB2.0 -2 usb 3.0 - firewire/IEEE1394 - Avast free - advanced systems care 12 - iobit malware fighter

Online SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 18.148
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #1 Gepost op: 08 april 2020, 19:01:27 »
ricardo,

welke windows versie gerbruik je? 64 Bits of 32 bits.

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline ricardo

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • shit happens
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #2 Gepost op: 08 april 2020, 20:56:26 »
he softaid

ik gebruik 64 bit

grtz
ricardo
windows 10 home 64Bit- intel core i5-4570 3.2 gb - HD 1Tb intern+ SSD120 Ggb intern - 8 GB DDRam - Radeon ATI HD 6670   -  10/100MBIT LAN - 10 USB2.0 -2 usb 3.0 - firewire/IEEE1394 - Avast free - advanced systems care 12 - iobit malware fighter

Online SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 18.148
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #3 Gepost op: 08 april 2020, 21:41:19 »
Hallo ricardo,

download dit ZIP-bestand naar je bureaublad, en pak het uit met WinZip of een ander compressieprogramma.
Je bekomt een map d3dx9_43 met daarin onder andere een dll-bestand d3dx9_43.dll

Kijk of het bestand al aanwezig is in de systeemmap en indien ja, maak een reservekopie op volgende manier:
Open Verkenner, C:/Windows/System32/ en zoek het bestand d3dx9_43.dll.
Als je dit bestand vind in die map, kopieer het bestand dan naar de C:\ hoofdmap. Copy-paste

Kopieer nu het bestand d3dx9_43.dll van je Bureaublad (map d3dx9_43) naar C:\Windows\System32\
Indien windows vraagt om te overschrijven zeg je JA.

Open nu het zoekvenster van Windows (meestal in het rechtsklik menu van de startknop)
Typ CMD
Er verschijnt een gevonden CMD.exe bovenaan. Rechtsklik er op en kies voor: "Als Administrator uitvoeren".

In het Command-venster typ je nu REGSVR32 d3dx9_43.dll  en druk op Enter.

Herstart de PC.

Laat je weten of dit geholpen heeft.

Indien nee, open Verkenner, en typ DXerror.log in het zoekvak van Verkenner.
Hang het gevonden bestand aan als bijlage bij je antwoord.

:) SoftAid :)             

« Laatst bewerkt op: 08 april 2020, 22:25:29 door SoftAid »
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline Digicafé

  • Excel-Expert
  • Volledig lid
  • *****
  • Berichten: 131
  • Geslacht: Man
  • DigiCafé expert
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #4 Gepost op: 08 april 2020, 22:18:32 »
download dit ZIP-bestand naar je bureaublad, en pak het uit met WinZip of een ander compressieprogramma.
Je bekomt een map d3dx9_43 met daarin onder andere een dll-bestand d3dx9_43.dll

Kijk of het bestand al aanwezig is in de systeemmap en indien ja, maak een reservekopie op volgende manier:
Open Verkenner, C:/Windows/System32/ en zoek het bestand d3dx9_43.dll.
Als je dit bestand vind in die map, kopieer het bestand dan naar de C:\ hoofdmap. Copy-paste             
Moet hij dan dit bestand uit je uitgepakte map ook niet eerst naar de systeemmap copiëren, ter vervanging van wat er stond ?
Nu registreert hij gewoon terug de oude versie, niet ?
vriendelijke groeten,
antwoord niet voldoende ? vraag gerust verder ...

Philip

Online SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 18.148
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #5 Gepost op: 08 april 2020, 22:22:56 »
Hallo Digicafe,

je hebt een pintje tegoed van mij. Ik heb inderdaad de opdracht om het "oude" bestand (als het bestaat) te overschrijven met het nieuwe vergeten te vermelden.

Ik pas mijn post aan.

Dank je wel  8)   _/-\o_

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline ricardo

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • shit happens
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #6 Gepost op: 09 april 2020, 14:45:36 »
beste vrienden
dit gaat een beetje boven mijn pc petje
ik zal het nog een paar keer goed lezen en nazien
op het eerst zicht staat er in systeem32 geen d3dxp_43.dll ???
wat nu?

grtz
rik
windows 10 home 64Bit- intel core i5-4570 3.2 gb - HD 1Tb intern+ SSD120 Ggb intern - 8 GB DDRam - Radeon ATI HD 6670   -  10/100MBIT LAN - 10 USB2.0 -2 usb 3.0 - firewire/IEEE1394 - Avast free - advanced systems care 12 - iobit malware fighter

Offline Montagnard

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 443
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #7 Gepost op: 09 april 2020, 16:00:55 »
https://wikidll.com/microsoft/d3dx9_43-dll , daarna methode 2 proberen !

ofwel : https://www.microsoft.com/nl-NL/download/details.aspx?id=35 , wel Uw juiste taal kiezen volgens Uw Windows installatie .

Mvg,
Arnold.

Online SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 18.148
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #8 Gepost op: 09 april 2020, 17:29:31 »
Ricardo,

ik ga het je nog gemakkelijker maken:

1 - Download DIT bestand naar je map C:/Windows/System32/

2 - Rechtsklik op de StartKnop, Klik op Zoeken en typ cmd in het zoekvak.
     Terwijl je typt verschijnt de bovenaan een app Opdrachtprompt. Rechtsklik er op en kies voor: "Als Administrator uitvoeren".
3 - In het Administrator:Opdrachtprompt venster typ je nu regsvr32 d3dx9_43.dll  en druk op Enter. (let op de spatie na regsvr32)

4 - Herstart de PC.

:) SoftAid :)             
« Laatst bewerkt op: 09 april 2020, 22:20:29 door SoftAid »
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline ricardo

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • shit happens
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #9 Gepost op: 09 april 2020, 22:09:44 »
best Softaid

als ik op dit klik kom ik op de home pagina van oplossing

1 - Download DIT bestand naar je map C:/Windows/System32/

ik zie niets om te downloaden

grtz
ricardo
windows 10 home 64Bit- intel core i5-4570 3.2 gb - HD 1Tb intern+ SSD120 Ggb intern - 8 GB DDRam - Radeon ATI HD 6670   -  10/100MBIT LAN - 10 USB2.0 -2 usb 3.0 - firewire/IEEE1394 - Avast free - advanced systems care 12 - iobit malware fighter

Online SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 18.148
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #10 Gepost op: 09 april 2020, 22:21:51 »
Hallo ricardo,

er zat inderdaad een schrijffout in dat adres. Het is nu in mijn vorig bericht aangepast.

sorry.

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline ricardo

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 599
  • Geslacht: Man
  • shit happens
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #11 Gepost op: 10 april 2020, 11:41:21 »
Beste SoftAid

ik heb gedaaan wat je zei en alles is in orde nu!!
Bedankt
en ook de andere collega's die raad gegeven hebben
dikke merci

grtz

ricardo
windows 10 home 64Bit- intel core i5-4570 3.2 gb - HD 1Tb intern+ SSD120 Ggb intern - 8 GB DDRam - Radeon ATI HD 6670   -  10/100MBIT LAN - 10 USB2.0 -2 usb 3.0 - firewire/IEEE1394 - Avast free - advanced systems care 12 - iobit malware fighter

Online SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 18.148
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: foutmelding world of warplanes
« Reactie #12 Gepost op: 10 april 2020, 11:54:50 »
Graag gedaan, en blij dat het opgelost is  :)

Groeten,

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

 


www.combell.com