Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: geen signaal  (gelezen 1335 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ricardo

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 587
  • Geslacht: Man
  • shit happens
geen signaal
« Gepost op: 07 augustus 2016, 22:58:08 »
beste mensen
na verhuis van mijn pc van de ene kamer naar een andere zonder dat noch pc noch scherm gevallen of gestoten zijn
krijg ik bij het opstarten de melding "geen signaal"
de kabel is goed aangesloten en de pc start normaal op
als ik het scherm opstart zonder pc zie ik de naam acer verschijnen maar als ik de knop "menu" in duw gebeurd er niets
wat kan de oorzaak zijn en wat kan ik nog nakijken 😓
reeds bedankt
ricardo
windows 10 home - intel core i5-4570 3.2 gb - HD 1Tb intern+ SSD120 Ggb intern - 8 GB DDRam - Radeon ATI HD 6670   -  10/100MBIT LAN - 10 USB2.0 -2 usb 3.0 - firewire/IEEE1394 - Avast free - advanced systems care 12 - iobit malware fighter

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.736
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: geen signaal
« Reactie #1 Gepost op: 08 augustus 2016, 12:15:11 »
Hallo Ricardo,

mogelijk staat er op je scherm een knopje "Analoog\Digitaal". Als dit knopje per ongeluk in de verkeerde stand staat, en je scherm niet automatisch zoekt naar de invoerbron, dan kan je zulk effect krijgen.

Verder: testen met een ander scherm (men leent bij de buren) ...

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline ricardo

  • Oplosser
  • ****
  • Berichten: 587
  • Geslacht: Man
  • shit happens
Re: geen signaal
« Reactie #2 Gepost op: 08 augustus 2016, 14:27:36 »
Beste softaid
het is allemaal veel simpeler !!  :-[
wijsheid komt met de jaren zegt men ..... bij mij precies niet  0:-)
ik heb twee vga aansluitingen!!
één van mijn moederbord en één van mijn grafische kaart !!!
nu had ik de aansluiting op het moederbord gedaan en die is uitgeschakeld
dus per toeval nog eens goed gekeken ... de monitor aangesloten op die van de
grafische kaart en ..... ja hoor alles werkt perfect  :'(
mijn vrouw zegt .. moede daar zo oud voor geworden zijn !!! ::)
grtz en bedankt
ricardo
windows 10 home - intel core i5-4570 3.2 gb - HD 1Tb intern+ SSD120 Ggb intern - 8 GB DDRam - Radeon ATI HD 6670   -  10/100MBIT LAN - 10 USB2.0 -2 usb 3.0 - firewire/IEEE1394 - Avast free - advanced systems care 12 - iobit malware fighter

 


www.combell.com