Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: Lastig probleem sinds installatie MySQL-server & Workbench  (gelezen 219 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BlackDevil

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 160
  • Geslacht: Vrouw
  • Oplossing.be
Lastig probleem sinds installatie MySQL-server & Workbench
« Gepost op: 22 januari 2021, 17:58:29 »
Beste oplossers,

Naar aanleiding van een korte opleiding die ik volg inzake gegevensanalyse diende ik MySQL-server & Workbench te installeren wat ik dan ook deed volgens de instructies in de cursus.
Echter toen ik Workbench opende kreeg ik bovenaan een extra brede balk (waar de programmanaam alsook het minimaliseren, verkleinen/vergroten en sluiten icoontje staan) waardoor ik enerzijds dus het horizontale menu niet meer kan zien en anderzijds ook de knopjes voor minimaliseren, verkleinen/vergroten en sluiten niet meer werken (lichten zelfs niet op) en als ik er toch op klik dan reageren enkel de achterliggende vensters van andere bestanden ed.
Aanvankelijk dacht ik dat er misschien een foutje in Workbench zelf zat maar toen ik net het programma Vuze opende had ik daarmee exact hetzelfde probleem.
Zou het iets te maken kunnen hebben met het feit dat de MySQL-installer ook Visual C++ 2015-2019 Redistributable heeft ge´nstalleerd?
Of ligt het mogelijke probleem ergens totaal anders.
Wel best vrij lastig gezien ik zowel bij Workbench als Vuze de menu's niet meer kan raadplegen en ik nog enkel kan afsluiten door via de taakbalk rechts te klikken en vervolgens 'venster sluiten' aan te klikken. De-installeren is ook niet echt een optie gezien ik het programma nodig heb voor mijn opleiding.

Alvast mijn oprechte dank.

groetjes,
BlackDevil
Windows 10 Home v. 20H2 / Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40GHz / RAM : 8,00 GB (7,89 GB beschikbaar) / 64-bits besturingssysteem, x64-processor / Intel(R) 7 Series Chipset Family SATA AHCIController / Qualcomm Atheros AR8161 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.30) / Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter / HGST HTS541010A9E680 / Samsung STORY Station / Seagate Backup+ Hub / Seagate BUP Slim / Seagate Expansion Desk / HP OfficeJet 3831
Bullguard Premium Protection

 


www.combell.com