Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: Updates Microsoft  (gelezen 2291 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wilby

  • Lid
  • *
  • Berichten: 77
  • De Oplossing!
Updates Microsoft
« Gepost op: 22 april 2006, 19:27:25 »
Ik weet niet of ik hier goed zit met mijn kritiek maar ik kan niet begrijpen dat een bedrijf als Microsoft aan iedereen updates doorstuurd die de boel compleet in de war sturen, blijkbaar hebben een heleboel mensen problemen met hun pc na het updaten van XP laatste 6 updates, ik ben akkoord dat men kan kiezen voor autom of handmatig, maar ik denk dat het gros van de gebruikers er van uit gaan dat als Windows Updates doorstuurd dat men dan alle belang heeft voor die te installeren, niet dus,
Moest ik in mijn bedrijf zo te werk gaan het zou niet lang duren vrees ik
2A78h MSI, Pentium(R) Dual-Core  CPU      E5200  @ 2.50GHz, 2499 MHz, Intel(R) GMA 3100, Realtek High Definition Audio,
Windows XP, Prof, SP2, NL, HDD:312 GB, C:\, NTFS, 2037 MB RAM,
Internet Explorer 6.0, Outlook Express

Offline AsinuS

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 309
  • odi et amo
Re:Updates Microsoft
« Reactie #1 Gepost op: 12 mei 2006, 15:03:57 »
get linux
A7N8X2.0 ASUSTeK Computer INC., ATI display adapter AGP (0x4A54)ATI display adapter AGP (0x4A54), Windows XP, Prof, SP2, NL, AMD Athlon(tm), 1024 MB RAM, HDD:20 + 156 + 293 + 245 + 244 GB, NTFS, AVG antivirus, Microsoft Outlook

smoelsmid

  • Gast
Re:Updates Microsoft
« Reactie #2 Gepost op: 12 mei 2006, 16:14:27 »
get linux
Wat ik nu zeg is niet zo pissig bedoeld als het misschien klinkt, 't is maar om in de stijl te blijven, maar ik zou zeggen:
get lost

Naar linux verwijzen, dat is zo'n vrijblijvende opmerking waar niemand iets mee vooruit is.  Dat noem ik posten om te posten.
Ik hoor inderdaad van linux veel goeds, maar aangezien ik programma's moet gebruiken (ik kan dus niet anders) die onder linux niet werken, ben ik dus vet met zo'n "get linux".

De opmerking van wilby daarentegen is volledig terecht.  Ze moeten billyke van gates een proces aandoen wegens sabotage, machtsmisbruik, bendevorming ......

Smoelsmid

Offline Yakko

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.943
Re:Updates Microsoft
« Reactie #3 Gepost op: 12 mei 2006, 20:45:05 »
Met wat vertraging is er toch een reactie gekomen op het berichtje van Wilby.

get linux, ja want daar doet men niet aan updates ??? Of neen daar worden geen fouten gemaakt. Het is nochtans nog niet zolang geleden dat men ontdekt heeft dat de eerste keer dat je het root wachtwoord ingeeft in een bepaalde distro dit in plain tekst werd opgelaan.


soit het gind over windows updates dus.
Ik ben er vrij zeker van dat wanneer je de licence agreement leest dat het volkomen 'legaal' zal zijn wat er gebeurt. Microsoft zal wel voldoende ingedekt zijn daarvoor.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er bij het vrijgeven van updates tot problemen leiden maarja fouten kunnen gebeuren.

Bij ons is het zo dat geen enkele windows update zomaar geinstalleerd word binnen het bedrijf. Dat wordt gecontroleerd gedaan door de IT mensen (wanneer ze zeker zijn dat het niet kan mislopen) en dan nog geeft het problemen ....

Of de updates nuttig zijn of niet denk ik wel dat je er niet moet over twijfelen dat ze wel degelijk hun nut hebben. Als je de uitleg leest over het waarom van de updates zal je waarschijnlijk ook wel overtuigd zijn. Alleen wordt niet alles even grondig getest zeker.
Zolang je met je pc niet online komt en er bijna niet werkt is het inderdaad niet echt nuttig om te updaten maar eens je met je pc'tje op het internet komt is het te gevaarlijk om je updates niet te doen.

Yakko
Gelieve uw systeemgegevens in te vullen. Klik HIER voor meer informatie.

 


www.combell.com