* *

Help!

Problemen met uw pc? De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee! 8)

Meer weten over Oplossing.be?

Hoe stel ik een vraag?

Hulp bij posten

Recent

Forum beveiliging

Beste leden en gasten.
De laatste dagen hebben we dit forum veiliger gemaakt voor Uw data, veiliger tegen hackers.
We zijn nu een gecertificeerd https-forum.
Dat houd in dat alle data versleuteld wordt verzonden.
Met heel veel dank aan Kerstman2018.

Auteur Topic: website uploaden  (gelezen 1260 keer)

Offline Stegisoft

  • Globale Moderator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 2.000
  • Geslacht: Man
Re: website uploaden
« Reactie #15 Gepost op: 28 oktober 2018, 00:25:02 »
Hey SoftAid,

Citaat
Dat moet je vooraf doen want zodra website is verplaatst is het definitief verloren.

Ik bedoeld ermee zodra de domeinnaam is verhuisd kan je niet meer aan uw bestanden komen bij Telenet.
Misschien is dat ondertussen anders maar in mijn tijd niet.

Open eens uw filezilla
Aan de linkerkant zou uw pc bestanden staan en aan de rechterkant moet je precies hetzelfde zien.
Bovenaan moet wel het adres van ftp one.com staan die je kreeg met paswoord.
Dus linkkant style.css moet je ook aan de rechterkant style.css zien.

Maak uw cache leeg van uw browser.
Dan zie je dat uw website niet werkt.
Niet bij Edge of Chrome


Er zitten verschillende fouten in de code zoals <tr class="sep"</tr>

Groetjes


Stegisoft




« Laatst bewerkt op: 28 oktober 2018, 00:33:43 door Stegisoft »
Windows 10 64 bits
Intel Core i7 5820K @ 3.30GHz
16,0GB Dual-Kanaal Onbekend @ 1197MHz
EVGA INTERNATIONAL CO.LTD 131-HE-E095
NVIDIA GeForce GTX 960
238GB NVMe Samsung SSD 950 (M2 SSD)
Samsung SSD 850 PRO 512GB - Samsung SSD 850 EVO 500GB
ASUS BC-12D2HT (Blu-ray - DVD-RW)
ASUS Essence STX II Audio Device
Waterkoeling Corsair Hydro Series H100i V2

Offline paterprokencelius

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 211
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: website uploaden
« Reactie #16 Gepost op: 28 oktober 2018, 14:48:40 »
Hallo softaid en stegsoft,
* Op de pc staan in de "werkmap voor de site TS" alleen index.html-bestanden, en word- en pdf-bestanden.in de map op de host one.com staan één index.html en 2 word-bestanden. geen css of js.  mogelijk hebben die wel op telenet-host gestaan; ik heb die nooit opgemerkt en dus ook niet bewaard...; als ik een wijziging aanbracht in de site was dit alleen via het index.html-bestand dat ik nadien weer uploade.
*  de oorspronkelijke site heeft naar het schijnt een wat ongewone, eenvoudige, maar doeltreffende opbouw.
* als ik de site van op mijn pc open (ik krijg dan dan de site zoals het hoort en voordien ook lukte van op elke pc) , ik ga dan naar inspecteren, dan naar sources dan zie ik zowel (index), als steventraiteur.js als style.css staan . die bestanden bevinden zich in "top", dan (cloud-teken)www.traiteursteven.be,...   kan dit ons niet verder helpen ?
* misschien moet ik nog wat wachten met het leegmaken van de cache
danku
p.
* laptop win 10home premium  proc intel celeron 2.2 ghz  ram 2gb  32 bits
ssd systeem 120gb, waarvan 700gb beschikbaar  , Dschijf 180 gb, waarvan 110gb bechikbaar; AVG   Canonprinter
* pc win 10home amd proc 900 hd 4gghz ram

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.100
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: website uploaden
« Reactie #17 Gepost op: 28 oktober 2018, 15:23:10 »
Hallo pater,

die foto-bestanden (logo, gerechten)en steventraiteur.js als style.css staan mogelijk op jou PC, maar niet op de webruimte van traiteur. Daarom kan jij de site wel zien (hij haalt alle benodigde info van jou PC, mogelijk uit de cache)

Je Styles.css is een bestand waarin alle regels voor opmaak worden samengebracht, waardoor je in je HTML enkel nog moet verwijzen naar een uniek ID (zoals <....Class = "menu"......> en dan worden alle instellingen van de class menu toegepast in die lijn.

De JavaScript (JS of .js) daar ken ik de werking niet van, maar is noodzakelijk voor de opbouw van je site.

Open verkenner eens, en selecteer "Deze computer". Doe nu een zoekactie naar steventraiteur.js , mogelijk vindt hij die in de cache (ben niet zeker of Zoeken wel werkt voor de cache).

Als hij die vindt, dan moet je deze uploaden met filezilla. Idem met de foto's, dat zijn toch belangrijke elementen om de site mee op te bouwen.

Groeten,

:) SoftAid :)             
« Laatst bewerkt op: 30 oktober 2018, 13:56:04 door SoftAid »
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag op meerdere fora beantwoord.

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.100
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: website uploaden
« Reactie #18 Gepost op: 30 oktober 2018, 13:06:40 »
Via mail bericht gekregen van paterprokencelius dat de css en js bestanden gevonden zijn, geupload en dat de site weer werkt.
 :thumbsup:

Case Closed !

:) SoftAid :)             
« Laatst bewerkt op: 30 oktober 2018, 13:59:14 door SoftAid »
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag op meerdere fora beantwoord.

Offline paterprokencelius

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 211
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: website uploaden
« Reactie #19 Gepost op: 30 oktober 2018, 21:21:37 »
bedankt voor de medewerking en de adviezen.
p.
* laptop win 10home premium  proc intel celeron 2.2 ghz  ram 2gb  32 bits
ssd systeem 120gb, waarvan 700gb beschikbaar  , Dschijf 180 gb, waarvan 110gb bechikbaar; AVG   Canonprinter
* pc win 10home amd proc 900 hd 4gghz ram

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.100
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: website uploaden
« Reactie #20 Gepost op: 30 oktober 2018, 22:17:03 »
Graag gedaan pater,

groeten aan de conglomeratie.

:) SoftAid :)             
 
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag op meerdere fora beantwoord.

 


www.combell.com