Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: Helpen op het forum.  (gelezen 15396 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline admin

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 465
  • Overal is een oplossing voor!
Helpen op het forum.
« Gepost op: 08 januari 2005, 23:49:21 »
Beste leden,

Als grondlegger van dit forum zou ik toch graag even iets willen zeggen. Er worden hier dagelijks tientallen vragen gesteld. De ene moeilijker dan de andere, wat soms voor de ervaren deskundige domme vragen lijken, is voor iemand anders zeer moeilijk. Ik wil dan ook graag even een anekdote vertellen.

Mijn vader heeft een aantal jaren geleden de moeite gedaan om internet te leren kennen. Iedere dag had hij wel een vraag voor mij. Nu geef ik eerlijk toe, het waren vragen in de aard van "mijn internet werkt niet" terwijl hij zijn e-mailaccount bedoelde. Maar hij begon steeds moeilijkere vragen te stellen waardoor ik op een gegeven moment ook niet meer kon  antwoorden op zijn vragen.

Ik heb dan dit forum opgericht, en dit is mede door jullie groot geworden. Ik werd echter vaak nerveus van mijn vader omdat hij het niet altijd van de eerste keer begreep, of dat de vragen zo simpel waren dat ik niet begreep waarom hij  het aan mij vroeg. Maar iemand die niks van een computer af weet stelt zulke vragen. Iedereen heeft zijn gebied waar hij goed in is. Ik had dan ook graag gehad, hoe simpel de vraag dan ook lijkt, dat er altijd met respect een antwoord gegeven wordt. Ik doe dit ook, ik ontvang dagelijks e-mails met vragen zoals "mijn beeldscherm knippert wat moet ik doen?". Ik reageer dan op een normale manier en vraag voor verdere uitleg en verwijs hen dan door naar het forum.

Oplossing.be is in mijn ogen een van de beste forums en ik wil dit ook zo houden, dus heb respect voor elkaar.

Zonder jullie zou dit forum niet bestaan en dat zou ik erg vinden want, wat is het internet zonder oplossing.be?

Rindert (admin)

 


www.combell.com