Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Registratieovereenkomst

Welkom bij Oplossing.be!

Neem, voor je je account aanmaakt, even onze voorwaarden door.
Zonder akkoord te gaan met deze voorwaarden kan je geen lid worden van Oplossing.be.


De volgende forumregels zijn van toepassing op het gehele account: berichten, profielen, handtekeningen, avatar(s) en privéberichten.
1-/ Respect voor forumbezoekers en leden: door je te registreren ga je ermee akkoord niets te plaatsen of te versturen wat door anderen als storend ervaren kan worden.
Hieronder vallen bijvoorbeeld, maar niet alleen, berichten die de privacy van een lezer schenden of berichten die als lasterlijk, beledigend, racistisch, vulgair of bedreigend kunnen overkomen.

2-/ Respecteer copyrights : door je te registreren ga je ermee akkoord om geen door auteursrechten beschermd materiaal op het forum te plaatsen, tenzij het onder je eigen auteursrechten valt of je schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van de auteursrechten.

We kunnen dus volgende zaken niet toelaten:
- Vragen over warez, cracks en allerhande patches om illegale software te doen werken.
- Vragen over geripte audio of video, m.a.w. mediabestanden zoals MP3's, Xvid, enz., waar een copyright op staat.
- Vragen over P2P software of sites. Wij weten ook dat P2P volledig legaal is, maar de zaken waarvoor het gebruikt wordt zijn dat nu eenmaal niet altijd.
- Het plaatsen van links naar websites waar bovenstaande zaken te vinden zijn.

3-/ Hou het proper : Oplossing.be is geen commerciële website en het plaatsen van spam, reclame, kettingbrieven, advertenties of petities of gelijkaardige is niet toegelaten.

Dit bevat dus ook:
- Het plaatsen van (geheel of gedeeltelijke) verwijzingen naar commerciële websites of mailadressen.
- Het plaatsen van een verwijzing naar uw persoonlijke site.
- Op het forum komen ronselen voor projecten of andere websites.

Moderators behouden het recht om een bericht dat als storend ervaren wordt aan te passen of desnoods te verwijderen.
Op het forum in de rubriek Algemeen, "Mededelingen en opmerkingen", vind je het topic "De huisregels van Oplossing.be". We raden je aan dit topic aandachtig te lezen.

Disclaimer
------------

Begrijp dat het onmogelijk is voor de beheerders om alle berichten te lezen en de inhoud ervan te valideren, ze zijn daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. We kunnen de juistheid, compleetheid en bruikbaarheid van informatie in de berichten niet garanderen. Geplaatste berichten zijn de verantwoordelijkheid van het lid dat ze heeft geplaatst, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, haar stafleden, hun vervangers, of de eigenaar van het forum.
Een ieder die bezwaar heeft tegen de inhoud van een bepaald bericht, wordt aangemoedigd om het bericht in kwestie te melden aan een moderator met de daarvoor voorziene link. De staf en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten te verwijderen binnen een redelijke tijdspanne, als zij vinden dat verwijderen van een dergelijk bericht noodzakelijk is.
Dit is een handmatig proces, dus hou er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden. Hetzelfde geldt voor de informatie in profielen van leden.

Als lid ben jij als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar je je akkoord om de eigenaars van dit forum, de afhankelijke websites, het bestuur en zijn helpers te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade. Bij ieder bericht dat je post wordt je IP-adres opgeslagen. De eigenaren van dit forum behouden het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard op dit forum) in het geval van een gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van dit forum.

Nadat je jezelf hebt geregistreerd en bent ingelogd op dit forum, zal je een meer gedetailleerd profiel kunnen aanmaken. Enige informatie in jouw profiel die de eigenaar van het forum of de staf als ongepast beschouwt kan worden verwijderd, met of zonder berichtgeving vooraf.

Je gaat ermee akkoord dat je het wachtwoord van de gebruikersaccount die je registreert niet zult doorgeven aan derden, ook niet aan beheerders, voor je eigen bescherming en rechtsgeldigheid. Je stemt er ook mee in dat je geen oplossing.be account van een ander zult gebruiken, om wat voor reden dan ook. Daarnaast adviseren we je ten zeerste om een moeilijk te achterhalen wachtwoord te gebruiken, om accountdiefstal te voorkomen.

Privacy
---------

De SMF forumsoftware kan één of meerdere cookies opslaan in de cache van je browser. Deze bestanden bevatten kleine stukjes informatie, zoals bijvoorbeeld je sessie ID wanneer je ingelogd bent, of je een hash van je logingegevens wanneer je aangaf dat je ingelogd wil blijven. Deze data zal ENKEL gebruikt worden om de goede werking van het forum te garanderen. Oplossing.be hecht belang aan jouw privacy en zal eventuele account-gerelateerde gegevens nooit aan derden doorgeven.

LEES DIT AANDACHTIG: Dubbelposten, een zelfde vraag posten op verschillende fora, wordt door Oplossing.be enkel toegelaten als de poster in zijn bericht een link plaatst naar het topic op het forum waar hij dezelfde vraag gesteld heeft.
Het lid dient ook een korte reden op te geven waarom de vraag hier nogmaals gesteld wordt.

Het posten van vragen op verschillende fora veroorzaakt dubbel werk voor de helpers.
Dubbelposten kan bestraft worden met een tijdelijke, of zelfs een volledige ban van dit forum.


www.combell.com