Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?  (gelezen 1176 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Gepost op: 24 november 2021, 17:31:12 »
Hallo,

Ik heb thuis vele zaken die ik kan bedienen van Somfy.Zoals mijn rolluiken,verlichting enz.
Nu deze worden gestuurd via mijn Tahoma.
Op mijn smartpone staat een app en daar kan ik dan kiezen wat ik wil bedienen.

Wat ik regelmatig voorheb is dat mijn app niet werkt als ik bv mijn rolluiken wil laten zakken.
Dan laat ik mijn gsm herstarten en dan werkt dat wel.

Wat kan ik oplossen?

Alvast bedankt

mvg

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 19.193
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #1 Gepost op: 24 november 2021, 18:26:05 »
Hallo klusserke,

de app vernieuwen lijkt me de enige oplossing. Verder de GSM regelmatig volledig afsluiten als je bvb slapen gaat, zodat 's morgens updates kunnen worden gedownload en geinstalleerd....

:) SoftAid :)             
Dubbelposten, het posten op verschillende forums van dezelfde vraag, dient op
voorhand gemeld te worden, met een link naar het topic op de andere site.
Overtreding van deze regel kan bestraft worden met verbanning !

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #2 Gepost op: 24 november 2021, 19:07:29 »
Oke bedankt

Dan zullen we dat eens proberen,maar volgens mij is de app nog altijd dezelfde als vroeger.
Mijn gsm afzetten kan ik natuurlijk wel als ik ga slapen  ;)

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.498
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #3 Gepost op: 25 november 2021, 08:36:48 »
i.p.v. de smartphone s'avonds uit te zetten en s'morgens opnieuw te starten kan je ook je wifi instellen om op bepaalde tijden uit te schakelen..
ik laat mijn wifi op mijn smartphone uitschakelen om 23 uur en inschakelen om 07.30 uur...
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.wifiAutoOff&hl=nl
wat Uw probleem betreft : mogelijks wordt de app op de achtergrond uitgeschakeld of in "ruststand" gezet i.p.v. altijd actief te blijven...
Mvg,
Arnold.
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #4 Gepost op: 02 december 2021, 20:21:06 »
en waar kan ik de rust uitschaken?  Samsung S10

Alvast bedankt voor de moeite  :thumbsup:

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.498
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #5 Gepost op: 03 december 2021, 08:17:57 »
Goedemorgen,
ik heb ook een Samsung , dus zal waarschijnlijk zelfde instellingen zijn :
ga naar instellingen - Batterij en apparaatonderhoud - Batterij  , zorg eerst al dat de spaarstand is uitgeschakeld.
dan Limieten achtergrondgebruik - sluimerende apps + apps in sluimerstand , kijk of daar of Uw app er tussen staat , zoja , selecteer hem (de 3 puntjes rechts bovenaan , apps bewerken ) en wis hem van de lijst....
normaal zal de app nu blijven werken....
succes !
Mvg,
Arnold.
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.498
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #6 Gepost op: 05 december 2021, 15:00:48 »
en toen werd het stil  :(
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #7 Gepost op: 09 december 2021, 18:58:42 »
Zal het eens proberen.
Waarom ik niets laat horen,omdat ik problemen heb met mijn internet.
En mijn google assitent werkt ook niet meer,eest dat opgelost krijgen.
Volgende week komt de technieker van Telenet,misschien is niet mijn gsm maar dat ga ik waarschijnliijk maandag weten.

Hou je op de hoogte

En bedankt voor je hulp  :thumbsup:

mvg serge

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 19.193
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #8 Gepost op: 09 december 2021, 19:19:39 »
Waarom ik niets laat horen,omdat ik problemen heb met mijn internet.
Hallo klusserke,

Ik heb toch mijn bedenkingen bij deze opmerking, want je hebt in een ander topic wl gereageerd en dit op 3, 4, 5, 6 en 7 december.

 :( SoftAid  :(             




Dubbelposten, het posten op verschillende forums van dezelfde vraag, dient op
voorhand gemeld te worden, met een link naar het topic op de andere site.
Overtreding van deze regel kan bestraft worden met verbanning !

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #9 Gepost op: 09 december 2021, 19:27:50 »
Die app staat er niet tussen  0:-)
Ben nu naar de app gegaan op startscherm en er is een update beschikbaar.
Zou dat helpen?

Ja SoftAid,Das waar en dat heeft te maken dat het vrij dringend was.Was iets aant proberen te maken voor iets bij te houden voor mijn werk.
Dat van Somfy is thuis voor mijn rolluiken en verlichting.
Als de app niet  werkt gebruik ik ff mijn afstandbediening die ik had bijgekocht van Somfy

Maar met de App zou dat ook moeten werken maar is minder dringend,en heb ook al paar dagen een kleinkind dat ziek is en waar we ook moeten inspringen  :-\

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #10 Gepost op: 09 december 2021, 20:41:43 »
Heb de app gevonden
"App in diepe slaap geplaatst" staat erbij

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.498
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #11 Gepost op: 10 december 2021, 11:33:53 »
Hallo klusserke,

Ik heb toch mijn bedenkingen bij deze opmerking, want je hebt in een ander topic wl gereageerd en dit op 3, 4, 5, 6 en 7 december.

 :( SoftAid  :(             
die had ik ook maar ah , ik ben ook "opa" en heb ook veel moeten bijspringen toen onze kleinkinderen nog klein waren , en dan nog eens de problemen op zijn werk , ik begrijp het wel  ;)
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #12 Gepost op: 10 december 2021, 20:22:41 »
Ja het is altijd niet eenvoudig.Tegenwoordig moet alles maar sneller en rapper gaan.
Computers,excel,word,nieuwste smartphone, ik heb er veel interesse voor.
Maar soms geeft het nog extra stress,de jonge garde kennen alles van excel,kijken je aan als je een vraag stelt of  iets niet begrijpt.
Daarom kom ik regelmatig op het forum hier.
En dan de kleinkinderen er nog bij met hun kleine problemen,dan vergeet een mens soms al eens te antwoorden.
Maar niet slecht bedoeld,heb veel waardering voor de mensen die me helpen

Dikke mercie  :thumbsup:

Offline klusserke

  • Volledig lid
  • **
  • Berichten: 238
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #13 Gepost op: 15 december 2021, 21:50:42 »
Hier ben ik weer.
Maandag zijn de mannen van Telente hier geweest.
En had regelmatig problemen met de wifi.
Ze hebben de versterker vervangen waar de coaxkabel op toekomt.
Misschien is het probleem nu opgelost met de app op mijn gsm.
Hou jullie alvast op de hoogte.

Kan ik hier ook zaken posten die verband houden met aansluiten van een videofoon?

Nu nog beetje kijken naar den darts  ::)

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 19.193
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: Regelmatig smartpone heropstarten voor het werkt?
« Reactie #14 Gepost op: 15 december 2021, 22:15:35 »
Kan ik hier ook zaken posten die verband houden met aansluiten van een videofoon?

Er zijn wel enkele installateurs in de zaal, dus....  ;)

:) SoftAid :)             
Dubbelposten, het posten op verschillende forums van dezelfde vraag, dient op
voorhand gemeld te worden, met een link naar het topic op de andere site.
Overtreding van deze regel kan bestraft worden met verbanning !

 


www.combell.com