Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: Burnaware werkt niet meer  (gelezen 953 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Burnaware werkt niet meer
« Gepost op: 27 juli 2021, 17:31:44 »
Hallo
Ik gebruik al sedert enige tijd het programma  BURNAWARE voor foto's en dergelijke op een Dvd te plaatsen. Nu gaat het niet meer. Heeft dit iets te maken met de update van Windows? Ik heb het programma verwijderd en terug geïnstalleerd maar het zelfde. Wanneer ik wil foto's bijvoegen krijg ik steeds de tekst op de computer die vermeld staat op de bij gevoegde foto's. Ik vind het jammer want i!k gebruik dat programma soms nog. Het zou me aangenaam zijn om een oplossing te ontvangen of een vervangend programma die gemakkelijk te installeren is want soms word men overstelp met valse bijgevoegde programma's
Alvast bedankt voor de hulp   :)
« Laatst bewerkt op: 27 juli 2021, 18:31:15 door SoftAid »
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.125
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #1 Gepost op: 28 juli 2021, 08:02:13 »
dag,
alhoewel het branden van data naar DVD niet meer van deze tijd is kan onderstaande link je misschien verder helpen.
maar als het foto's betreft die je wilt bewaren dan zou ik toch opteren om deze op een USB stick te zetten , zoveel veiliger !
een cd/dvd degradeert namelijk tamelijk snel.....

Mvg,
Montagnard.

https://www.dutchtechtips.nl/cd-dvd-brandprogramma/
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #2 Gepost op: 28 juli 2021, 09:44:24 »
Hallo

Erg bedankt voor je antwoord. Ik zet mijn fotos ook op een stick uit veiligheid zo als je voorstelt maar soms gebeurt het dat ik ze toch op een dvd moet zetten. Daarom was het belangrijk dat dit programma werkt. Mogelijks was ik in de eerste mail niet duidelijk. Wat er gebeurt is het volgende; Alles is goed tot ik ga om foto's toe te voegen dab klik ik waar ze staan in welk programma en dan verschijnt dat beeld in de tweede foto. Ik begrijp echter niet wat dat betekend.Wat kan er fout zijn??
MVG
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #3 Gepost op: 28 juli 2021, 10:12:37 »
Hallo Montagnard
Graag wat info bij mijn schrijven. U bezorgde mij wat adressen van programma's. Ik klikte op BURNAWARE om het opnieuw te installeren maar op het programma staan verschillende mogelijkheden waar men, kan op klikken. Indien er geen oplossing is voor mijn eerste probleem om die foto's op te slaan zou ik het op prijs stellen indien U mij zou kunnen zeggen op welke pijlen ik best zou klikken om geen overbodige programma te moeten downloaden die men later niet gebruikt. Alvast bedankt
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.125
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #4 Gepost op: 28 juli 2021, 10:49:29 »
hey , klik hier : https://www.burnaware.com/download.html , en kies voor de "free" versie (linkse versie)....
Mvg,
Montagnard.
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #5 Gepost op: 29 juli 2021, 09:27:55 »
Hallo

Bedankt voor je mailtje. Terug het programma geïnstalleerd zoals je melde. Alles ok tot het moment dat ik de foto's wilde toevoegen en dan verscheen het bericht terug zoals ik vermelde op de foto twee in bijlage. Wat is de oorzaak dat dit verschijnt en wat wil dit beduiden. Bedankt voor het antworgje
mvg
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.125
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #6 Gepost op: 29 juli 2021, 10:16:22 »
post eens hier zo'n "foto" als bijlage , dan bekijk ik het even of het bij mij ook zo is ?
Mvg,
Montagnard.
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #7 Gepost op: 29 juli 2021, 10:45:54 »
Hallo

Hier de foto van het bericht die verschijnt bij hey opladen van de fotos
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.125
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #8 Gepost op: 29 juli 2021, 12:00:47 »
oeps , we hebben mekaar mis begrepen , ik bedoel post eens als bijlage zo'n foto zoals U die wilt bijvoegen en waarvan U dan die foutmelding krijgt ?
wat U ook kunt doen is elimineren ( doe ik ook altijd bij problemen) : installeer eens een ander brandprogramma ( Ashampoo of een ander die ik had bijgevoegd) en kijk of U dan ook de fout krijgt ? zoja dan is er iets mis met het formaat van de foto , zoniet dan is er ergens een instelling fout in Burnaware....
Mvg,
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #9 Gepost op: 29 juli 2021, 20:07:30 »
Bedankt voor jz antwoordje. Ik stuur hierbij een foto. Zou het ook kunnen dat een fout google programma is ik gebruik chrome maar vroeger ook .Ik heb een probleem met Ashampoo daar ik niet kan inlogen en ik had een mail gestuurd naar hun dat stond onderaan het instel programma ik kreeg een mail maar in het engels en ook daar maakten ze de opmerking van een andere browser te gebruiken. Ik heb dit nog niet gedaan wegen gebrek aan tijd. Ik zal nu wachten tot ik terug info krijg over de foto en zien dan wat we terug kunnen doen. Toch iets raar nooit geen problemen gehad en nu dit na die opdate denk ik.
nog een goede avond en tot later
mvg
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #10 Gepost op: 29 juli 2021, 20:09:27 »
Kon die foto niet bijvoegen bestand te groot
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.125
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #11 Gepost op: 30 juli 2021, 07:46:58 »
dag , met die foto die je er hebt aangehangen kan ik ook niet verder omdat het geen originele is , deze die de problemen levert.
in 1ste instantie dacht ik aan een fout in het brandprogramma of een fout bij de foto , maar aangezien je nu zegt dat je ook al problemen hebt met je Chrome browser ben ik nu ook geneigd te denken dat er zaken zijn mislopen tijdens die update ?
Chrome is een heel degelijke browser die bij mij nooit problemen heeft gegeven bij eender wat.
ik gebruik wel sedert een hele tijd de browser van Microsoft zelf : Edge maar die is gebaseerd op Chrome....
ik zou dan ook opteren om een systeemherstel te doen of (indien je er 1 hebt ) een image terug te zetten en dan zien .
anders zie ik niet direct een oplossing , sry  :-[
Mvg,
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #12 Gepost op: 30 juli 2021, 11:43:42 »
Goede dag
Al gans de morgen op zoek wat er kan mis gaan. Wat betreft die foto die ik opstuurde is een gewone foto die opgeslagen was in een map van foto's zoals zo vele anderen en die als ik wil gewoon ook kan doorsturen bv via mail. Een ding begrijp ik niet ook al staat er dat ik er veel van weet wel een zeer oud lid dat wanneer ik foto's selecteer en bijvoeg er steeds op komt in het Engels dat dat niet gaat omdat dat niet overeenkomt met letter types van tv mappen. Ik heb ook geprobeerd van de opdate te verwijderen maar na tien dagen gaat dat niet meer staat er . Het is een rare zaak. De cd speler is ok want ik kan daar fotos van cd bekijken en muziek beluisteren. Ik vind het jammer dat het niet meer lukt maar nog meer dat we niet weten hoe. Toch bedankt voor uw inspanningen

mvg
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline Montagnard

  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 1.125
  • Geslacht: Man
  • To Windows or not to Windows , that's the question
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #13 Gepost op: 30 juli 2021, 11:57:52 »
ik begrijp het ook niet goed.....maar betreft het AL uw foto's uit AL Uw mappen die die foutmelding veroorzaken ? of specifiek uit één bepaalde map ?
het intrigeert me omdat de foutmelding spreekt over "tv mappen".....
als je nu eens (ik weet het , t'klinkt dom) enkele van die foto's kopieert naar een andere map met een andere naam en van daaruit dan probeer toe te voegen ?
als je wil dat ik het ook probeer dan kan je (indien de foto's niet privé zijn) misschien eens de map met die foto's die foutmelding veroorzaakt via Wetransfer : https://wetransfer.com/ naar mij sturen ?
mijn mailadres : xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mvg,
Montagnard.

« Laatst bewerkt op: 30 juli 2021, 13:38:50 door Montagnard »
Wij , "oplossers" helpen U heel graag verder met Uw problemen
We zouden het ook graag achteraf horen of onze inbreng al dan niet geholpen heeft !

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 458
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: Burnaware werkt niet meer
« Reactie #14 Gepost op: 30 juli 2021, 13:26:20 »
Ik ben naar het programma geweest en een map gemaakt van verschillende mappen en die met het programma doorgestuurd Ik heb die foto's ook proberen op dvd te zetten maar terug de mededeling tv. Hopelijk lukt het bij jou0
 :)
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

 


www.combell.com