Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: image composite editor werkt niet  (gelezen 4807 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 425
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
image composite editor werkt niet
« Gepost op: 09 augustus 2019, 14:14:44 »
Hallo
Heb na jaren mijn vista omgeruild voor een windows 10 64 bits . Maar nu problemen. Ik had vroeger een programma voor bv 1 foto te maken van 2 of drie. Maar ik ben de naam vergeten. Daar nooit problemen mee gehad. Nu staat er op mijn pc image compositor iditor reeds geinstalleerd. Het heeft gewerkt. Maar kreeg ik een grote update. Met gevolg dat dit programma niet meer werkt. Ik krijg steeds het bericht zie bijlage. Wat kan ik daar aan doen om het terug goed te krijgen. Ik weet niets af van window 10.
Een ander probleem als het mag. Ik had vroeger om mijn geluid te horen van muziek en andere zaken VLC media player. Maar ik kreeg geen geluid. Dan heeft een kennis van mij die op bezoek was gezegd dat ik moest overschakelen naar windows player en dat lukt maar waarom geen VLC dat wist hij niet. Ik vond die wel beter.
Moest u mij kunnen helpen alvast bedankt
« Laatst bewerkt op: 09 augustus 2019, 14:21:42 door zeerover »
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.736
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #1 Gepost op: 09 augustus 2019, 15:24:46 »
Hallo zeerover,

Er waren diverse programma's die in Vista draaiden om foto's te "stitchen" (samen te voegen), zoals dat heet.
Of deze ook in Windows 10 zouden werken weet ik niet.
Image Compositor Editor, afgekort ICE is een zeer degelijk werkpaard van Microsoft.

Ik weet het niet zeker, maar na de Update van Windows 10 probeert hij ICE opnieuw te installeren. Dit mislukt omdat hij het msi-installatiepakket niet kan vinden op de locatie die volgens een log of het register de juiste zou moeten zijn.

Ik vermoed dat de locatie wel juist is, maar dat er een dubbele of gewijzigde bestandsnaam in die map staat, er zijn twee dezelfde bestanden gedownload:

C:\Users\Lionel\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\TempState\Downloads\ICE-2.0.3-for-64bit-Windows(1).msi
en
C:\Users\Lionel\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\TempState\Downloads\ICE-2.0.3-for-64bit-Windows.msi

Waarschijnlijk is deze met de (1) in verwijderd. De Update installatieprogramma's vinden het ICE-msi installatieprogramma daardoor niet terug.

De truuk kan zijn, afhankelijk wat je in die map vind, om de naam van:
bvb:
C:\Users\Lionel\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\TempState\Downloads\ICE-2.0.3-for-64bit-Windows.msi
veranderen in
C:\Users\Lionel\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\TempState\Downloads\ICE-2.0.3-for-64bit-Windows(1).msi

Een andere mogelijkheid is om in Verkenner te zoeken op:
ICE-2.0.3-for-64bit-Windows(1).msi
Vind je dit bestand in een andere map, dan vul je dat pad in in het vak van de melding (je onderste deel van je screenprint), accessing the feature.....

Als je het niet ziet zitten, wil ik je wel helpen via Teamviewer.

Groeten,

:) SoftAid :)             



Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 425
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #2 Gepost op: 10 augustus 2019, 16:35:16 »
Hallo Softaid

Bedankt voor je antwoord. Het ziet er inderdaad niet gemakkelijk uit toch niet voor mij. Het zou misschien het beste zijn met Team viewer. Ik zou voorstellen volgende week contact op te nemen wanneer dat zou kunnen. Want in dit we is dit zeer moeilijk. Misschien een berichtje sturen op mijn email adres
mvg
Ik heb dit programma nog op een externe harde schijf staan en nu gekopieerd naar de pc maar zo veel weet ik daar ook niet meer van. Ik weet dat ik dat moet installeren maar misschien wat uitleg om te kunnen starten
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.736
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #3 Gepost op: 10 augustus 2019, 17:34:23 »
Het zou misschien het beste zijn met Team viewer. Ik zou voorstellen volgende week contact op te nemen wanneer dat zou kunnen.
Want in dit weer is dit zeer moeilijk. Misschien een berichtje sturen op mijn email adres
Laat mij maar iets weten, dan spreken we iets af  ;)
Citaat
Ik heb dit programma nog op een externe harde schijf staan ...
Welk programma bedoel je? TeamViewer of ICE ?

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 425
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #4 Gepost op: 11 augustus 2019, 14:16:08 »
Hallo

Sorry voor het late antwoord het is team Vieuwer. Ik stuur wel een berichtje . Goed we O-O
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.736
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #5 Gepost op: 11 augustus 2019, 15:39:11 »
Hallo zeerover,

vooraleer je afspreekt, download en installeer de laatste nieuwe versie van TeamViewer. (download)

Oudere versies werken niet samen met de nieuwe.

Morgen ben ik pas 's avonds na 19 h beschikbaar.

Groeten,

SoftAid
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 425
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #6 Gepost op: 14 augustus 2019, 10:22:51 »
Hallo SoftAid
Heb hier wat problemen gehad met internet Kon dan ook niet antwoorden. Ik heb dan eens nagedacht over het feit dat het programma slecht was. Ik heb het dan verwijderd met Revo unstaller. En het dan opnieuw ge´nstalleerd en nu werkt het. Maar jammer het is in het engels. Ik heb niets gevonden in het engels in het nederlands of bestaat dat niet. Jammer dat het nu opgelost is ik had nog iets kunnen bijleren via team viewer maar misschien eens de volgende keer. Want die 10 is toch niet gemakkelijk.
mvg
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

Offline SoftAid

  • Administrator
  • Ambassadeur
  • *****
  • Berichten: 17.736
  • Geslacht: Man
  • Nobody is perfect, not even me...
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #7 Gepost op: 14 augustus 2019, 10:32:16 »
Dag zeerover,

Als het internet het niet doet, dan pas weet je hoe afhankelijk je er van bent  :o

ICE is enkel in het Engels. Hopelijk dat er ooit eens iemand er een Nederlandse vertaling van maakt, maar voorlopig dus niet.

Het is wel een van de beste foto-collage programma's.

Groeten,

:) SoftAid :)             
Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site. De helpers wensen een weinig respect voor de inspanningen die ze doen om mensen te helpen. Je doet jezelf ook een plezier. Door je dubbelposten te melden wordt je vraag mogelijk op meerdere fora beantwoord.

Offline zeerover

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 425
  • Geslacht: Man
  • Oplossing.be
Re: image composite editor werkt niet
« Reactie #8 Gepost op: 14 augustus 2019, 11:10:37 »
Bedankt voor de info. Maar nu wat te oud om mijn engels bij te werken.Maar met wat zoeken gaan we er wel komen. Tot misschien eens. In de toekomst
Mvg
MS-7048 MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, RADEON 9800 XT AGP (0x4E4A)AGP (0x4E4A), VISTA HOME PREMIUM, , , NL, Intel g31 supports intel core 2 Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 512 MB RAM, HDD:195 GB, NTFS, AVG, Internet Explorer 8.0, Outlook Express windouws live mail.Nero 7, office 2007

 


www.combell.com