Help!

PC-Problemen?
De vrijwilligers van Oplossing.be zoeken gratis met u mee!

Hulp bij posten

Recente topics

Auteur Topic: Instellen kolommen niet te resetten  (gelezen 7114 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 489
  • Geslacht: Man
Instellen kolommen niet te resetten
« Gepost op: 17 maart 2020, 14:12:14 »
Aan de helpers,

Ik heb mijn word document (word 2007) ingesteld op 4 kolommen.
Nu wil ik standaard dat de kolommen er niet meer nodig zijn,maar als ik deze terug op 1 kolom zet neemt hij dat niet aan ,want na het opnieuw oproepen van een nieuw blanco blad staat dit terug op 4 kolommen.

ps:heb al van alles geprobeerd maar krijg het niet voor mekaar,weet iemand hier een oplossing voor.
Ik heb in het verleden wel geprobeerd om naamkaartjes te maken en toen het in 4 kolommen verdeeld,misschien heeft dat er iets mee te maken.

Ik heb geprobeerd om office te verwijderen en terug te installeren maar dat help ook niet.


       mvg,lco
« Laatst bewerkt op: 17 maart 2020, 14:18:24 door lco »

Offline Digicafé

  • Lid
  • *
  • Berichten: 29
  • Geslacht: Man
  • DigiCafé expert
Re: Instellen kolommen niet te resetten
« Reactie #1 Gepost op: 17 maart 2020, 14:14:30 »
Kan ik niet meer proberen want Office 2007 is echt wel té oud om nog iets zinnigs over te zeggen.
vriendelijke groeten,
antwoord niet voldoende ? vraag gerust verder ...

Philip

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 489
  • Geslacht: Man
Re: Instellen kolommen niet te resetten
« Reactie #2 Gepost op: 17 maart 2020, 14:22:11 »
Digicafé,

bedankt voor de reactie.
Voor wat ik er mee doe is dit program meer dan voldoende en wil er geen kosten voor maken.

we wachten verdere reacties af.

       mvg,lco
« Laatst bewerkt op: 17 maart 2020, 15:25:32 door lco »

Offline Digicafé

  • Lid
  • *
  • Berichten: 29
  • Geslacht: Man
  • DigiCafé expert
Re: Instellen kolommen niet te resetten
« Reactie #3 Gepost op: 17 maart 2020, 15:29:57 »
Wat bedoel je met 'opnieuw oproepen van een blanco blad' ?  Binnen dat document dat je net hebt aangepast een nieuwe bladzijde maken ?
Of open je gewoon een nieuw document met file > open of nieuw ?
vriendelijke groeten,
antwoord niet voldoende ? vraag gerust verder ...

Philip

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 489
  • Geslacht: Man
Re: Instellen kolommen niet te resetten
« Reactie #4 Gepost op: 17 maart 2020, 16:06:06 »
Digicafé,

Als ik de bijlage open staat deze juist ingesteld,tot daar alles in orde (dit is een file van voor het probleem).


Wanneer ik nu op icoon office klik en nieuw leeg blad aanklik en dan ga kijken is het weer van dat.
dus ik denk :-[ :-[ dat de standaard opmaak veranderd is.

ps:heb geprobeerd om een nieuw standaardblad aan te maken maar dit lukt, vind ook op internet geen antwoord


    mvg,lco

Offline Digicafé

  • Lid
  • *
  • Berichten: 29
  • Geslacht: Man
  • DigiCafé expert
Re: Instellen kolommen niet te resetten
« Reactie #5 Gepost op: 17 maart 2020, 16:22:46 »
Inderdaad, ICO - nagel op de kop ...
De standaard (gebruikt voor een nieuw blanco blad) zit in een template - genaamd NORMAL.DOT


Die support is bij MS nog nét te vinden ...


https://support.office.com/nl-nl/article/de-sjabloon-normal-dotm-wijzigen-06de294b-d216-47f6-ab77-ccb5166f98ea


Je moet wel rechts onder de titel eens op 'Andere versies...' klikken en dan kan je voor Word 2007 kiezen
vriendelijke groeten,
antwoord niet voldoende ? vraag gerust verder ...

Philip

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 489
  • Geslacht: Man
Re: Instellen kolommen niet te resetten
« Reactie #6 Gepost op: 17 maart 2020, 16:55:01 »
Digicafé,


Ik kan nergens Normal.dotm vinden,heb verschillende mogelijkheden geprobeerd maar vind het niet;

Ik werk in windows10 met office 2007.
ps:we zoeken verder :(

    mvg,lco
« Laatst bewerkt op: 17 maart 2020, 17:07:48 door lco »

Offline lco

  • Ervaren lid
  • ***
  • Berichten: 489
  • Geslacht: Man
Re: Instellen kolommen niet te resetten
« Reactie #7 Gepost op: 17 maart 2020, 17:23:02 »
Digicafé,


Ik denk dat het gelukt is.
heb nieuwe Normal.dotm aangemaakt en nu lukte het wel,bedankt voor de tip :thumbsup: :thumbsup:


     mvg,lco

 


www.combell.com